Клиентите за ELIZABETH

Дата: 03 Май 2019

 

 

 

 

За нас в ELIZABETH е диалогът с клиентите от изключителна важност. А за да има стойностен диалог, е необходимо внимание и разбиране. Нашето заявление са облеклата, които създаваме с много обич. Но не е достатъчно просто да поддържаме качествена изработка, изпипани конструкции и вдъхновени дизайни. За да успеем наистина да отговорим на разнообразните изисквания на съвременната жена, следва да се вслушваме в отклика от нашите клиенти. Затова и за нас е толкова важно да получаваме Вашата обратна връзка. Личното отношение към клиента е огромен приоритет в нашата фирма и за нас е чест, че това прави впечатление на дамите. Ето какво сподели Кристина Павлова:

 

 

                                                                                                                              

 

 

 

          

 

 

"Познавам Elizabeth Fashion още от годините, когато бях ученичка. Всеки път, когато минавах покрай витрина на техен магазин, в съзнанието ми се прокрадваше моят образ на стилна дама, в офис среда, облечена в един от разкошните розови или сини костюми. На 21 годишна възраст стартирах своята кариера и подаръкът, който направих за себе си, с първата работна заплата, бе красива пастелно зелена рокля. Днес тази рокля е специална за мен, защото символизира началото на един нов небосклон – този на съзряването и успешния професионален път. Винаги, когато я обличам си спомям за малкото, плахо и неуверено момиче, което обаче прегръщаше силно мечтите си и ги подхранваше със своята амбиция.

Elizabeth Fashion е точно това – подарък за работещата дама, която въпреки често сивата и агресивна среда, е запазила своята женска енергия и продължава да озарява с присъствието си. Дамата, която знае, че нейната сила е заключена в усмивката, красивата рокля, нежните цветове. Днес аз съм тази дама и сутрин с удоволствие и ентусиазъм излизам от вкъщи, облечена в своя специален подарък."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Един от начините да покажем на клиентите си това специално отношение е осигуряването на възможността за персонализиране на вече готовите дрехи. Ние се стремим нашите модели винаги да стоят като правени за дамата, която ги носи. Независимо дали избирате тоалет за ежедневието, важна бизнес среща или специален повод, от ELIZABETH ще се погрижим да изглеждате неотразимо.

 

 

 

Любима наша клиентка подчертава това в обратната връзка, която ни е изпратила:

“Иначе, относно въпроса... Майка ми е ваш клиент от години и някак си наследствено се случи. 

Много ми харесва, че имате дрехи за всеки повод и винаги мога да разчитам да стесните или преправите по друг начин дрехите, така че да ми пасват идеално. ”

 

 

 

 

Оригиналност, комфорт и разнообразие са нещата, които всяка дама иска да има в гардероба си. Градският живот внася различни предизвикателства в живота на модерната жена и за нас е важно дрехите ни да внасят уют и удобство в тези моменти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Като редовен клиент на Елизабет, всяка година си купувам палто от вас. Но искам да ви поздравя за колекцията палта, която сте направили тази година. Всички  палта от този сезон са страхотни и за съжаление не можах да издържа на изкушението и си купих дори две. Едното от тях се очертава да бъде най-носеното ми палто, тъй като е с капитонирана подплата и е изключително топло. Искам да ви поздравя още веднъж и да благодаря, че бяхте изключително любезни и реагирахте на всяко мое запитване бързо и адекватно. Пожелавам една успешна, креативна и вдъхновяваща нова година, през която да ни зарадвате с все по-хубави и елегантни тоалети. ❤"

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

“Да, мнението ми е, че марката е изключително стилна, подходяща е както за млади жени, така и за жени на по-зряла възраст. Артикулите могат да се съчетаят и в бизнес и в ежедневна среда, както и за елегантни и важни поводи! Качеството изцяло отговаря на изискванията на всеки човек, търсещ стил и класа на добра цена! Отношението на служителите във фирмата и магазините е на високо ниво и са склонни винаги да са в полза и помощ на клиента!”

 

 

 

 

 

За нас всяка дама, която носи ELIZABETH е лице на марката. Уникалната красота на нашите клиенти е вдъхновение за нас, затова топло ви приканваме да споделяте с нас Ваши снимки. Покажете ни любимата си ELIZABETH визия и станете част от нашето семейство. Споделете ни и Вашия опит и впечатления от марката!

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе