Мода

Клиентите за ELIZABETH

За нас в ELIZABETH е диалогът с клиентите от изключителна важност. А за да има стойностен диалог, е необходимо внимание и разбиране. Нашето заявление са облеклата, които създаваме с много обич. Но не е достатъчно просто да поддържаме качествена изработка, изпипани конструкции и вдъхновени дизайни. За да успеем наистина да отговорим на разнообразните изисквания на съвременната жена, следва да се вслушваме в отклика от нашите клиенти. Затова и за нас е толкова важно да получаваме Вашата обратна връзка. 

 

 

Прочети още →

Как да подберем правилната рокля за официален повод?

 

Как да подберем правилната рокля за официален повод?

Пролетта разцъфва около нас, цветна и благоуханна, а с нейното пристигане наближава и сезонът на сватбите и баловете.

Изборът на официален тоалет често се оказва предизвикателен за дамите, затова ние от ELIZABETH сме Ви подготвили кратък пътеводител през това модно “минно поле”.

Прочети още →

Как да изберем правилната рокля според типа фигура

Как да изберем правилната рокля според типа фигура

 

За много хора модата е техният начин на живот, ултимативната им религия. Ние от ELIZABETH също сме ѝ верни поклонници, но вярваме, че е полезно актуалните тенденции да се персонализират и пригаждат към личния стил. Според нас това е рецептата за перфектна визия - съвременна, но лично подбрана и напълно комфортна. Така освен модерността се постига и свободата да бъдеш себе си.

Кои модели са подходящи за Вашата фигура?

В различните източници можете да попаднете на няколко класификации на типовете женско тяло, но най-общо, те са четири: фигура тип “Круша”, фигура тип “Пясъчен часовник”, “Атлетичен” тип фигура и тип “Ябълка”.

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе