Произходът ни е важна част от нашата фирмена идентичност. Ние сме българска компания и като такава се стремим да подпомагаме местното производство и да се  снабдяваме от локални източници, със суровините, които се произвеждат у нас. Цялата ни фабрична дейност се извършва в нашата фабрика в София. Това ни осигурява максимален контрол върху качеството на всеки детайл, гъвкавост и възможност за своевременна реакция, когато е необходимо. За нас високата професионална етика е приоритет - винаги се стремим да поддържаме сплотеност в екипа и добри условия за работа. Нашите служители, както и нашите партньори, се превръщат в част от нашето разрастващо се семейство.   

За да получим съвършения краен продукт, използваме платове от най-високо качество от утвърдени световни производители. Платовете, с които работим, са основно италиански, като наблягаме на естествените материи. Комбинацията между италианското качество на платовете и българския дизайн се е утвърдила през годините като ключов фактор за успешните модели на нашата марка.

Ние от Elizabeth вярваме, че облеклото е много повече от “просто дрехи”. То е израз на светоглед. Заявяване на идентичност. Затова всичко, което правим, е много лично. А клиентите ни, всеки с неговата собствена харизма и очарователност, са нашето вдъхновение.

Стилна, модерна и горда със своята уникалност - това е жената, която облича Elizabeth. От години нашата марка се слави с качествените си кройки и конструкциите, насочени към подчертаване на красотата на женското тяло. Смело можем да твърдим, че предлагаме модели, подходящи за абсолютно всеки тип женско тяло. Осланяме се на идеята, че всяка жена може да изглежда превъзходно в подходяща за нея дреха. За това не са нужни перфектните мерки, а добре подбран тоалет. Тоалет, подхождащ на повода, на настроението, на посланието, което иска една дама да отправи към света.

От първостепенно значение за нас е моделите ни да стоят като създадени за тялото на клиента. Затова оставаме една от малкото компании, които предлагат безплатно персонализиране на готовите дрехи по мерките на клиента, когато това е необходимо. Адаптивни сме и към промените, които могат да настъпят в женското тяло, както и към индивидуалната форма на всяка дама. Нашата мисия е да придадем самоувереност и гордост на всеки посетител на нашия магазин с професионални съвети и лично отношение.

Гордеем се с това, че в нашите магазини, въпреки тяхната ограничена търговска площ, можем да задоволим всички изисквания на съвременната жена. Това ни дава възможност за пряк контрол върху целия процес и лично отношение към всеки клиент. Осъществяваме непосредствената връзка между дизайнер, производител и клиент и накрая резултатът неизменно е зашеметяващ.

Целим всяка жена да излeзe от магазина ни със самочувствието на кралица.

Защото сме ELIZABETH.

Последвайте ни в Инстаграм!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки