Как да изберем перфектната бална рокля?

Подготвили сме за Вас малко информация, с която да направите правилния избор лесно и приятно.

  • Как да изберете самата рокля? 

  Помислете как искате да прекарате самото събитие.Бурни танци и купон или изискано соаре с най- близките ви хора? Искате да бъдете принцеса от приказките, превъплъщение на някое модно и екстравагантно ревю, или имате ясна и отличителна визия и почерк във вашето облекло, а ние сме Вашия способ да направим всичко реалност? . Ако искате да има много танци, ние препоръчваме да изработим долната част на роклята със цепка и набори отпред, за да имате комфорт и свобода на движенията. Или да ви превърнем в 21 century принцеса излязла от приказките с огромна бухнала рокля, за която от малка си мечтаете, но с лек twist - тя да се разглабя и в продължение на вечерта да претърпите метаморфоза и да сваляте различните части за удобство и за екстра смайване на всички около вас.

  • Изберете правилния модел спрямо Вашата фигура

  Ние обичаме всяка фигура и размер и заедно с прекрасната млада дама посетила ни избираме модел, който перфектно да се излее по фигурата й, подчертавайки най- любимите и части на тялото. 

  Ако Вие имате тънка талия и бюст и ханш със сходни размери ще подчертаем извивките Ви.

  В случай, че искате да създадем визия с изразена тънка талия , ще го направим с нашите вълшебни трикове. 

Ако сте с красиво изразени форми в долната част на тялото, ще Ви препоръчаме рокля, с която да създадем илюзия за обем и в горната част на тялото и ще хармонизираме визията Ви. 

3.Как да изберете най-подходящия цвят или съчетание от цветове? 

  В нашия бутик разполагаме с безброй мостри на материи в цялата цветова гама и подходящото осветление, за да прецените, кой цвят е най-подходящ за Вас. Ще наложим всяка мостра на вас и ще преценим, кой цвят Ви кара да засияете. Това, на което ще обърнем внимание е как се променя кожата Ви от всеки един цвят - дали се променят нюанси в нея, дали цветът подчертава сенки и несъвършенства или подчертава цветът на очите Ви и комплиметира Вашето собствено излъчване. Опитът ни в избор на перфектен цвят е строго професионален, но има и един трик - когато доближим даден цвят до клиентката и  тя се усмихне, а очите й заблестят - този е!

  1. Как да носите роклята си и след балната вечер? 

  В процеса на работа с нашите клиентки ние често ги съветваме да изберат модел рокля, който или да изработим в отделни части, или след събитието да коригираме, така, че да ностите впоследствие и на други събития, съяетани по различен начин. Така постигаме две предимства - Вашата инвестиция няма да стои само в гардероба и ще можете да ностите емоцията от специалния за Вас ден по-дълго. 

  1. Как да съобразите дължината на Вашата рокля? 

  Дали да е дълга и тържествена рокля или къса коктейлна рокля е решение изцяло, спрямо Вашите предпочитания. Ако се колебаете в избора, винаги сте добре дошли да пробвате роклите в уюта на нашия бутик, а ние с удоволствие ще Ви дадем и професионално мнение. След като вече сте избрала къса или дълга рокля, съобразяваме точната дължина и с височината на обувките, с които ще бъдете.   1. Как да съчетаете тоалета с чанта за събитието? 

  Това е още един въпрос, за който сме се погрижили. От началото на 2022 г. брандът ни изработва и официални чанти, които са изцяло съобразени с тоалета на нашите клиентки. Така всеки детайл от визията Ви ще е създаден специално за Вас. 

  

  1. Съобразете Вашия тоалет за бала с времето. 

По време на абитуриентските и абсолвентските балове често времето не е най-доброто. Много често вали и е добре да предвидите и връхна част на тоалета за тези ситуации. Независимо, дали ще предпочетете сако, пелерина или шал ние можем да ги изработим като допълнение на тоалета и част от Вашата визия, така, че нищо да не Ви пречи да се насладите напълно на празника си. 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки