История

Liza Kain е моден бранд, който съчетава Haute Couture традициите с блясък и цветове. Ние създаваме тоалети за дамите, които искат да подчертаят своята женственост, силно присъствие и уникалност. Брандът е основан през 2018 г. От младата очарователна дизайнерка Елизабет Кайн. 

  Създаването на бранда и неговото развитие са красива приказка, която има своето начало с образованието на Елизабет. Тя открива любовта си към модата, докато е съвсем малка и завършва Софийска Математическа Гимназия (СМГ). Математическото образование й помага в конструирането на облеклата и техническата част от създаването им. След това кандидатства с Лондон, където е приета в престижния университет UAL University of Arts London и заминава да учи дизайн там. За Лондон Елизабет казва, че “ няма по-креативно и иновативно място за мода , което те стимулира да свалиш бариерите в себе си. “ И така младата дама създава бранд, в който за нейните клиентки няма невъзможни неща. 

   В началото на 2018 г. Елизабет създава своята първа колекция, която става част от London College of Fashion Show 2018. Колекцията носи името “Perennial Fable” и поставя началото на отличителния имидж на марката. С моделите в нея се цели пресъздаване на образа, дефиниран от сюреалистичната красота като митична фигура, скрита зад слоеве илюзорна тъкан. Остава ни да се чудим, какво се крие под цялата тази красота, което допълнително засилва сложността на жената. Процесът на нейното пътуване е изобразен с разцъфнало цвете и последван от драматичен ефект на гниене. Интензивни текстилни методи, натрапчиви декорации, свободни нишки и сложни конструкции се преплитат и отразяват скритите слоеве на вечната женственост. 

  Комбинацията от материали, ултра модерните форми и силното въздействие, заедно с изключителното стилистично и качествено съдържание биват забелязани от модното списание Vogue. Те са впечатлени от таланта на Елизабет и уникалността на бранда й и само няколко месеца по-късно емблематичната Liza Kain колекция е публикувана във Vogue Italia. Акцентът е върху сензационно oversized палто, богато на детайли и със сложна конструкция, резултат от няколкомесечен труд. Палтото е show stopper в ревюто на колекцията й и символизира разцъфването на жената. Отзвукът е невероятно положителен и следват още публикации в L’Affaire Magazine, Whytt Magazine, Sicky Magazine, Sacre Blue, Kalblut, Lucy Magazine, BG Magazine, Sabra Magazine, Atlas Magazine, Beau Nu Magazine, The Bare Minimum Magazine, International Excellence Luxury Magazine и други. В артистичните среди се влюбват в дизайните й и скоро сред знаменитостите, които носят нейните дрехи са певиците Блум Туинс и Айви Мей, модният блогър Томи Томова и Адриана Панова, телевизионната водеща Моника Лий. Създател на женствен, елегантен и бляскав стил, Елизабет печели сърцата и на изпълнители от ранга на Aurora, както и младото протеже на Boy George - Jamie Hannah. Те избират Liza Kain за свои участия и публични изяви. 

  През 2019г. Елизабет решава да се върне в България , където отваря своя първи бутик. Той е предназначен да олицетворява изключителното стилистично и качествено съдържание на колекциите на бранда. Бързо става притегателно място за всички клиенти, които получават специално внимание и отношение и стават част от приказката Liza Kain. 

  В началото брандът се фокусира в създаването на естетични, бляскави и модерни дизайни на булчински и абитуриентски тоалети. По-късно вече с нарастващ брой клиенти, брандът увеличава своят екип, а така също и своята популярност. 

  Сега, три години по-късно, Liza Kain може да направи всичко възможно за Вас и пред Вашите модни желания няма ограничения. От началото на 2022 г. Liza Kain започна и изработката на чанти, като допълнение към тоалетите на нашите клиенти. Също като при тях се прилагат модни решения като дантела, мъниста и камъчета в абсолютен синхрон с тоалета. 

  В изработката на всеки модел тоалет или чанта се прилагат ценни умения - плод на симбиоза между талант, образование и дълги часове и дни упорит труд, за да се постигне краен резултат, който има отличителните черти на истинско произведение на изкуството. 

  Важна част от философията на бранда е, че несравнимото чувство на лукс, който носят нашите тоалети се допълва и от нашата отдаденост и лично отношение към всяка дама, посетила бутика ни. Най-важен приоритет в нашата работа е след като преминете през прага на бутика ни да се потопите в една модна приказка за елегантността, женствеността и красотата и да си тръгнете с усмивка. 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки