Как да пренесем емоцията от специалното събитие в ежедневието?

  Ако сте чели историята на бранда, няма как да не Ви направи впечатление безкомпромисния избор на дизайнерката и собственик Елизабет Кайн за нейното образование в Лондон и отдадеността й на нейната работа. Годините, прекарани в модния свят на космополитния Лондон са в основите на нейната работна етика. 

 В процеса на работа с всяка наша клиентка, ние говорим с нея, обменяме опит и мнения и заедно създаваме тоалета й. Ние ставаме свидетели на вълнението, с което Вие идвате при нас, емоцията Ви по време на пробите, а на снимките от събитието, които ни изпращате виждаме и щастието, с което носите тоалета и изживявате специалните си моменти. Със сигурност не бихме искали след това тоалетът, който сме създали и в който е вложена толкова много любов да стои в гардероба. Именно затова ние често съветваме клиентите да изработим тоалета така, че да бъде приложим и след събитието. Как става това? Ако, например, Ви шием рокля , можем да бъде в две части - горна и пола. Доверете ни се за магията да го направим така, че да не си личи, че са две отделни части. Горните части , особено, ако са корсети могат да се носят и на панталон или пола за по - casual повод. При роклите, с които целим богата визия, можем да изработим горна част, къса или дълга пола, спрямо Вашето желание и още една пола, която е дълга, пищна, на която можем да направим и наслояване на различни дължини, която е със закопчаване със цип или панделка. Тази пола е за официалната част от събитието и създава повече тържественост. След това можете лесно да я свалите. Всяка пола може да бъде коригирана до дължина, приложима във Вашето ежедневие. 

Идеята на бранда за функционалност на тоалетите е силно приложима и при гащеризоните. При разделянето им на две части, долната им част може да се носи като панталон в ежедневието. 

Най-емблематичното за бранда наше произведение - корсетите ни имат хиляди приложения. Те успешно могат да бъдат съчетани с всичко - пола, панталон, дори дънки… Всичко зависи от времето, мястото и вашето въображение. 
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки